Premium Partner Kachels.nl

Als Premium Partner van Kachels.nl helpt Voermans-Cillekens u online oriënteren

Haarden en kachels zijn er in talloze uitvoeringen. Gas, hout, pellets of elektrisch, ingebouwd of toch vrijstaand: mogelijkheden te over. Het kan daarom zomaar gebeuren dat je tijdens je zoektocht naar een kachel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is er  Kachels.nl:  een online inspiratieplatform voor iedereen die zich oriënteert op de aanschaf van een haard of kachel.

Kachels.nl  biedt een enorme database met unieke foto’s van duizenden haarden en kachels in allerlei interieurs. Een slim algoritme bepaalt jouw persoonlijke stijl.  Hierdoor krijg je gepersonaliseerde stijlsuggesties. Met Kachels.nl  verdwaal je niet meer in onoverzichtelijke websites. Het platform biedt meerdere manieren om jouw persoonlijke smaak te bepalen.  Bewaar al jouw favorieten op je persoonlijke moodboard of stuur jouw wensen alvast naar ons door.

Kachels.nl  is een samenwerking van de beste haarden- en kachelspeciaalzaken in Nederland. De deelnemende haardenspecialisten dragen de titel van ‘Premium Partner’. Een Premium Partner is een haardenspecialist die door Kachels.nl  speciaal geselecteerd is uit de Nederlandse kachelbranche. Het Premium Partner-keurmerk krijg je niet zomaar:  Premium Partners worden zorgvuldig geselecteerd. Bij een Premium Partner ben je daarom altijd verzekerd van zes voordelen:

Showroom

We begrijpen dat je de kachel die je op internet hebt gevonden, ook graag in het echt wilt zien. Als Premium Partner van Kachels.nl hebben we daarom een representatieve showroom waar je volop haarden en kachels ziet branden. Zo kun je je droomkachel ook in het echt ervaren.

Expertise

Bij de aankoop van een kachel komt meer kijken, denk bijvoorbeeld aan rookgasafvoer of een juiste stookwijze. Hierbij kunt u profiteren van de expertise van Voermans-Cillekens. Ons Premium Partner-keurmerk garandeert ervaring, kennis van de regelgeving en vakkundigheid.

Jouw gids

Stoken op hout, gas, pellets of toch elektrisch? De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Je wilt echter wel een kachel die helemaal bij jou past. Bij Voermans-Cillekens ben je daarom verzekerd van de beste hulp bij de selectie van jouw droomhaard.

Interieuradvies

Je wilt een kachel die niet alleen bij jou, maar ook bij jouw interieur past. Is je woonkamer landelijk ingericht, of juist heel modern? Voermans-Cillekens houdt rekening met de stijl van jouw woning. Design en functionaliteit komen zo samen tot een sfeervol eindresultaat.

Veiligheid

Voor elke kachel en elke situatie gelden weer andere eisen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat de kachel veilig is en het is daarom belangrijk dat een kachel vakkundig geïnstalleerd wordt. De Premium Partner is een expert op dit gebied. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe aankoop.

Betrokken

Tijdens je zoektocht ben je bij een Premium Partner verzekerd van een expert die uitgebreid de tijd voor je neemt. Ook na de aanschaf van de haard kun je bij de Premium Partner terecht voor vragen of advies. De Premium Partner begrijpt hoe waardevol jouw kachel is en staat voor, tijdens en na aanschaf van de haard voor je klaar.

Wil je geholpen wordt door een betrokken expert die jou begrijpt en uitgebreid de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Voermans-Cillekens aan het goede adres.Alle Premium Partners zijn te vinden op Kachels.nl. Je herkent een Premium Partner aan het kunststof bordje met het Premium Partner-keurmerk.