Acties

Actie RENY gratis startpakket t.w.v. €100,-

Van zaterdag 2 februari t/m dinsdag 30 april 2019 ontvangt u bij de aanschaf van een Reny kachel of haard een gratis STARTPAKKET ter waarde van €100,-. Deze tijdelijke actie is van toepassing op alle modellen houtkachels, houthaarden en terraskachels van Reny.

Het gratis STARTPAKKET bestaat uit:

  • Stookhout beuken ± 10 kg
  • Aanmaakhout ± 2 kg
  • Aanmaakblokjes
  • Lucifers
  • Hittebestendige handschoenen
  • Vochtmeter voor hout

Om voor de actie in aanmerking te komen moet u zich online registreren op www.reny.nl Na registratie ontvang u binnen 48 uur per email een voucher met unieke klantcode. Deze geprinte voucher kan men vervolgens bij een dealer inleveren.

Actieperiode en voorwaarden.
De voucher is geldig gedurende de actieperiode van 2 februari t/m 30 april 2019 en is alléén van toepassing bij aankoop van een kachel of haard. Vraag de dealer om meer informatie en advies. De voucher kan niet worden ingewisseld tegen een contant geldbedrag.


Actie Dik Geurts bij aankoop vrijstaande houtkachel

Van 1 oktober t/m 30 april 2019 ontvangt u bij de aanschaf van een  Dik Geurts vrijstaande houtkachel €40,- korting op uw 1e houtbestelling bij masterfire.nl

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Registreer hier uw vóór 30 april 2019 uw gekochte Dik Geurts vrijstaande houtkachel.Wekelijkse realisaties

Enkele malen per week plaatsen wij nieuwe toestellen bij onze klanten. Op Facebook kunt u elke plaatsing met foto’s volgen.

Klik hier voor onze Facebookpagina

Realisaties op Facebook

Premium Partner

Stookalert Limburg