Toestel Registreren

  • -

Toestel Registreren

Category : Service

Toestel Registreren bij het Sfeerverwarmingsgilde

Toestel registreren

V.O.F. Voermans-Cillekens is lid van het Sfeerverwarmingsgilde (SVG). Dit lidmaatschap geeft de klant van Voermans-Cillekens de garantie voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid. Deze garanties worden door de Commissie van het Sfeerverwarmingsgilde gewaarborgd. De volledige procedure en voorwaarden voor de Gegarandeerde Kwaliteit van het SVG staan in het Reglement Raad van Bindend Adviseurs dat u kunt opvragen via de website van het Sfeerverwarmingsgilde. Op deze website kunt u ook uw toestel registreren.

Klik op onderstaande afbeelding om uw toestel te registreren bij het Sfeerverwarmingsgilde.

Certificaat Toestel registreren


Wekelijkse realisaties

Enkele malen per week plaatsen wij nieuwe toestellen bij onze klanten. Op Facebook kunt u elke plaatsing met foto’s volgen.

Klik hier voor onze Facebookpagina

Realisaties op Facebook

Stookalert Limburg